VÁMÜGYNÖKSÉG

Depologis Vámügynökség - Törökbálint DEPO

A VÁMÜGYNÖKSÉG TEVÉKENYSÉGE

A DEPOLOGIS  Vámügynökség irodája (Törökbálint-DEPO), a NAV (Nemzeti Adó-és Vámhivatal) Pest Megyei Adó- és Vámigazgatósága (AVIG), Törökbálint – DEPO szolgálati helyén található (2045 Törökbálint, Raktárvárosi út 1-3, 5.sz.épület). A vámügynökség munkatársainak szakmai hozzáértése, több mint tizenöt év vámkezelés, vámügyintézés tapasztalata, a precizitás és lelkiismeretes munkavégzés a biztosítéka ügyfeleink elégedettségének!

A DEPOLOGIS Vámügynökség, szinte valamennyi konténeres szállítmányozással foglalkozó cég partere volt már, aki a törökbálinti DEPO területére az elmúlt 15 évben rakott konténert érkeztetett (a teljesség igénye nélkül pl.: Maersk Hungary Kft, CMA-CGM Hungary Kft, Raaberlog Nemzetközi Szállítmányozási Kft, MSC Magyarország Kft, stb…)

A DEPOLOGIS Vámügynökség (vámképviselet), az ÁFA fizetés átvállalásával kapcsolatban tud segítséget nyújtani jelenlegi és jövőbeni megbízóinak!

Az általunk ajánlott vámügyintézés (vámkezelés) során, egy speciális – teljesen törvényes, az előírásoknak mindenben megfelelő – konstrukcióban megbízóinknak, csak az értékesítés után keletkezik ÁFA fizetési kötelezettségük!
Ha a hazai vámkezelés, vámügyintézés előnyei kihasználva szeretne vámkezeltetni, de szeretné, hogy vállalkozását ne nyomassza az azonnali ÁFA fizetés terhe, szeretné pénzügyi egyensúlyát megőrizni, szeretne a piacán versenyképes maradni, vegye igénybe a DEPOLOGIS Vámügynökség által nyújtott lehetőséget!

A VÁMÜGYNÖKSÉG TEVÉKENYSÉGEI

Export vámügyintézés

  • export vámokmány elkészítése
  • fuvarokmányok kitöltése (TIR-CARNET, ATA-CARNET, CMR., T5, stb.)
  • származási bizonyítvány, EUR1. A.TR. okmányok kitöltése, számlanyilatkozat

Import vámügyintézés

  • import vámokmány elkészítése
  • előzetes vámkalkuláció készítése
  • importengedély ügyintézése a vámügynökség által

Vámmódosítás, helyesbítés

  • vámhatározat utólagos módosítása, helyesbítése
  • vámtarifaszám meghatározása
  • VPID szám ügyintézése vállalkozások és magányszemélyek részére, a vámügynökség által

A VÁMUDVAR NYITVA TARTÁSA 2016.01.02.-TÓL AZ ALÁBBIAK SZERINT ALAKUL:

Hétfőtől – csütörtökig: 7.30 – 16.00 óráig Pénteken: 7.30 – 14.00 óráig

A DEPOLOGIS VÁMÜGYNÖKSÉG NYITVA TARTÁSA:

Hétfőtől – csütörtökig: 8.00 – 16.00 óráig Pénteken: 8.00 – 14.00 óráig A vámügynökség munkatársai, fentiektől eltérő időpontban is – előzetes egyeztetés alapján – készséggel állnak az ügyfelek rendelkezésére!