Raktározás

Depologis Vámügynökség – Törökbálint DEPO

RAKTÁROZÁS – RAKTÁRUNK ALKALMAS TÖMBÖS ÉS REGÁLOS TÁROLÁSRA! FEDETT RAKODÓTERÜLET, KÖZÚTI- VAGY VASÚTI SZERELVÉNYEK KI- ÉS BERAKODÁSÁRA!

törökbálinti DEPO Logisztika Központ területén számos áruspecifikus raktározási lehetőség áll megbízóink rendelkezésére (pl: temperált száraz raktárak – melyek alkalmasak tömbös és regálos tárolásra), természetesen a raktárlogisztikában nélkülözhetetlen emelő- és rakodógépekkel (kézi-, gáz- és elektromos üzemű) felszerelve.

A RAKTÁRAK

raktárak vegyes kialakítása lehetőséget nyújt raklapos áruk fogadására, polcrendszereken iratok tárolására. A nagy teherbírású állványrendszerek szinte bármilyen kosaras vagy más módon csomagolt termékek tárolását lehetővé teszik.

A raktárak többségénél az időjárástól független rakodást elősegítendő, fedett rámpák állnak rendelkezésre.

Cégünk szerződéses partnerei révén vállalja, hogy az ügyfelek megbízása alapján megkeresi számukra a legoptimálisabb tárolási formát – figyelembe véve az áruszállítás módját (közút, vasút), az áru jellegét, tárolási és rakodási sajátosságait. Igény esetén gondoskodunk a fuvareszközök megrendeléséről és az áruk rendeltetési helyre történő szállításáról, rakodásáról, árukezeléséről is.

RAKTÁR LOGISZTIKAI FELADATOK ELVÉGZÉSÉRE IS ALKALMAS (KOMISSIÓZÁS, CSOMAGOLÁS, CÍMKÉZÉS, STB…)

Vámraktározás

Cégünk megbízás alapján, a megbízó vámáruját raktározza. A raktározás idejére biztosítékot nyújtunk a bent lévő áru vámterheire. A megbízó rendelkezése szerint a raktározás végén elvégezzük az igényelt vámkezelést. (Pl. szabad forgalomba helyezés, újrakivitel, reexport, reexpediálás)!

Kérjük tisztelt ügyfeleinket, hogy igény esetén vegyék fel a kapcsolatot munkatársunkkal!